Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'IMAM SNAGE'

Novak Đoković otkrio koliko će još igrati tenis

Đoković
Reuters
27.04.2015.
u 13:09

- Sigurno ću igrati još pet-šest godina. Osjećam da imam snage u nogama - rekao je Đoković čiji se život promijenio nakon rođenja sina Stefana.

Novak Đoković već zna kada će se ostaviti tenisa iako još nije napunio 28. godina.

- Sigurno ću igrati još pet-šest godina. Osjećam da imam snage u nogama - rekao je Đoković čiji se život promijenio nakon rođenja sina Stefana.

- On mi je donio novu smisao životu. Kada se radio, ni o čemu drugom nisam mislio. Naravno, još je mali pa ga ne mogu voditi po svijetu.

Đoković je prvi tenisač svijeta, a po novoj ATP ljestvici ima 13,845 bodova. Zanimljivo da ima više bodova od drugoplasiranog Rogera Federera (8,385) i četvrtoplasiranog Rafaela Nadala (5,390) zajedno.

Najbolji hrvatski tenisač je Marin Čilić kojega je Stanislas Wawrinka s devete pogurao na 10. poziciju. Ivo Karlović je 22., Borna Ćorić 55., a Ivan Dodig više nije među 100 najboljih i sada je 107. tenisač svijeta.

>> Đoković prvi tenisač koji je osvojio prva tri Mastersa u sezoni

Komentara 3

PA
pancevac
06:47 30.04.2015.

Taman da pomuti slavu i Samprasu, samo napred Nole!

BL
blankac333111
15:32 10.05.2015.

Rafa Nadal je i ostaje S Rogerom Federerom A class status. Novak to nikad neće biti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije