Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAO WAWRINKA

Roger Federer i Novak Đoković igrat će u velikom finalu

Roger Federer
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
21.11.2015.
u 22:42

Đoković je zadnje tri godine slavio na Mastersu, a na putu prema četvrtom naslovu stajat će mu Švicarac Roger Federer

U finalu londonskog Masters Cupa, završnog turnira osam najboljih tenisača svijeta, igrat će prvi igrač svijeta Srbin Novak Đoković i Švicarac Roger Federer.

Đoković je u polufinalu u Londonu slavio protiv Španjolca Rafaela Nadala sa 6-3, 6-3. Đoković je dominirao u dvoboju s Nadalom i sada su ta dvojica teniskih velikana potpuno izjednačeni - obojica imaju po 23 pobjede. 

Đoković je zadnje tri godine slavio na Mastersu, a na putu prema četvrtom naslovu stajat će mu Švicarac Roger Federer, koji je u drugom polufinalu svladao sunarodnjaka Stana Wawrinku sa 7-5, 6-3.

>> Rafael Nadal mogao je samo stati i nakloniti se Novaku Đokoviću

Komentara 10

KA
karambita
10:45 22.11.2015.

Pobijed ce u finalu onaj tko bude psihicki mirniji. Kod njih odlucuju sitnice, a psiha je presudna

UN
unbekant
07:00 22.11.2015.

Djokovic i jeste "izgubijo"od Federera prije tjedan dana,da bih se sastali u finalima,da pokaze svjetu koje kralj,tenisa,Federer ce izgubiti s tri nula sigurno danas.

TO
tonimohave
05:16 22.11.2015.

Razbice ga Nole ko panta pitu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije