Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izazvala brojne reakcije

Lučić-Baroni odbila dati ruku protivnici: 'Vrištala je kao životinja!'

Mirjana Lučić-Baroni
Press Association/Pixsell
06.05.2016.
u 10:09

Podržale su je Sesil Karatančeva i Svetlana Kuznjecova te prepričale kako imaju slična iskustva sa Siegmund.

Mirjana Lučić Baroni poražena je prije nekoliko dana u 2. kolu WTA turnira u Madridu od Njemice Laure Siegemund 2-6, 6-3, 3-6, a nakon susreta odbila je svojoj protivnici pružiti ruku.

Taj potez podijelio je tenisku javnost: neki to smatraju neprimjerenim potezom, a neki podržavaju Lučić Baroni jer smatraju da je za to imala razloga.. Evo njezina objašnjenja.

- Toliko ljudi želi znati zašto se nisam rukovala sa suparnicom... Davno sam počela s tenisom i bila sam u mnogim teškim situacijama na terenu i izvan njega, ali svih tih godina nisam vidjela takvo ponašanje. Moja suparnica tri puta je tražila pomoć fizioterapeuta, dva je puta išla na zahod, prestajala je igrati usred gemova kako bi dobila još tretmana (uvijek kada sam pobjeđivala), uzimala smiješno puno vremena između poena i vrištala kao životinja na svaku moju pogrešku. I zato to nije bilo nesportsko ponašanje s moje strane. I da, tako se i prije ponašala. To nije prihvatljivo, napisala je Lučić Baroni na Facebooku, a odmah su je podržale Sesil Karatančeva i Svetlana Kuznjecova te prepričale kako imaju slična iskustva sa Siegmund.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije