Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prošla u četvrtfinale

Hrvatska senzacija oduševila govorom i dobila ovacije: 'Imala sam teško razdoblje u životu'

Mirjana Lučić-Baroni
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
23.01.2017.
u 10:11

- Čvrsta sam, a i tvrdoglava. Kad želim nešto radit ću sve da do toga dođem. Nitko vam ne jamči da će se sve to isplatiti, ali ne mogu vam reći kakvu satisfakciju sada osjećam

Pobjedom 6-4, 6-2 nad 21-godišnjom Amerikankom Jennifer Brady, Mirjana Lučić-Baroni (34) plasirala se u četvrtfinale Australian Opena. Gotovo 18 godina nakon što je igrača četvrtfinale nekog Grand Slam turnira (Wimbledon), hrvatska tenisačica ponovno igra vrhunski tenis. I to na turniru koji joj je ostao u lijepo sjećanju iz mlađih dana jer ga je osvojila kao juniorka, a kasnije i u paru s Martinom Hingis. Nakon današnje pobjede bila je presretna.

- Ovo je nevjerojatno. Znala sam da sam talentirana za tenis, ali morala sam jako puno raditi i žrtvovati se. Nadam se da neće netko uštipnuti i reći mi da se probudim jer ovo je nevjerojatno, rekla je Lučić-Baroni pa nastavila:

- Čvrsta sam, a i tvrdoglava. Kad želim nešto radit ću sve da do toga dođem. Nitko vam ne jamči da će se sve to isplatiti, ali ne mogu vam reći kakvu satisfakciju sada osjećam. Kad god vam netko kaže da nešto ne možete napraviti, samo to napravite sa srcem.

Prisjetila se teških trenutaka, ali nije puno govorila o problemima s ocem.

- Želim zahvaliti svom timu i svojoj obitelji na velikoj potpori koju su mi pružali u teškim trenucima. Imala sam teško razdoblje u životu, ali sada je sve u redu. Blagoslovljena sam s prekrasnom obitelji koju imam.

Ima li Mirjana snage za četvrtfinale?

- Prvo me čeka četvrtfinale parova sutra. Ne odustajem, nastavljam dalje, zaključila je hrvatska tenisačica i dobila ovacije.

Komentara 5

LI
lipotan
10:27 23.01.2017.

bravo Mirjana.

BU
Bubra
13:14 23.01.2017.

Borane pocesi se druze ako te svrbi ;-)

KO
Korda
14:16 23.01.2017.

Hrvatska senzacija????? Pa Mikica je pobjegla iz nase monstrum-drzave i nije se vise vracala, jer bi joj ludi caca mogao pobiti ostatak obitelji i nju samu, a vi ju sad nazivate hrvatskim..... Zaboravite, njoj se gadi kad cuje hr, aa kamo li ne kad cuje cijelo ime drzave koju je proklela zbog ludog cace i nefunkcionalnog pravosudja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije