Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Australian Open

Hrvatska ostala bez predstavnika, ispao i Ivan Dodig!

Dodig
Sanjin Strukic/Pixsell
22.01.2015.
u 08:31

Susret je trajao 2 sata i 50 minuta, a Nishikori je došao do četvrte pobjede u petom susretu protiv Dodiga

Nakon drugog kola Australian Opena Hrvatska je ostala bez svih predstavnika u pojedinačnoj konkurenciji. Posljednji koji se "držao" bio je Ivan Dodig, ali i on je noćas poražen. Bolji od njega bio je lanjski finalist US Opena Kei Nishikori koji je slavio sa 4:6, 7:5, 6:2, 7:6 (0).

Dodig je bolje otvorio susret, vrlo brzo je napravio break, ali Japanac je odmah uzvratio. Međutim, hrvatski tenisač još je jednom napravio prednost koju nije ispuštao. Drugi set nudio je neizvjesnost do samoga kraja, a onda je peti nositelj turnira pri vodstvu 6:5 napravio break i izjednačio u setovima.

Treći set ponovno je pripao Japancu koji je napravio dva breaka, da bi u posljednjem sve riješio u 13. igri. Zanimljivo, u tom tie-breaku Dodig nije osvojio niti jedan poen!

Susret je trajao 2 sata i 50 minuta, a Nishikori je došao do četvrte pobjede u petom susretu protiv Dodiga.

>>Pogledajte poen kojim je Karlović nasmijao sebe, publiku i protivnika!

Komentara 1

DP
Dule Pacoov
16:00 27.01.2015.

Pa ostao je jos Novak Djokovic ;-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije