Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANIMLJIVA PITANJA GORANU

Goran Ivanišević otkrio čega se najviše srami iz igračkih dana

Ivanišević
Foto: Printscreen Youtube
28.01.2015.
u 11:30

– Tako nešto nije se dogodilo u povijesti tenisa. To je bilo idiotski. Djeco, nemojte to raditi – rekao je Ivanišević

Goran Ivanišević ovih dana nastupa na turniru legendi na Australian Openu. Goran je u Australiji odgovarao na neka zanimljiva pitanja, a jedno od njih je bilo čega se najviše srami u teniskoj karijeri.

– Kada sam 2000. u Brightonu ostao bez reketa. Morao sam predati meč jer nisam imao s čime igrati. Tako nešto nije se dogodilo u povijesti tenisa. To je bilo idiotski. Djeco, nemojte to raditi. Nosite više reketa tako da ih možete porazbijati – rekao je Ivanišević kroz šalu.

Odlično raspoloženi Ivanišević rekao je da mu iz teniske karijere najviše nedostaju asovi koje je zabijao te da mu je uzor bio "profesor ludosti" John McEnroe. Kaže i da nikada nije vikao na suce, nego bi im samo "rekao neke zanimljive riječi"...

>> Goran Ivanišević vratio Peteu Samprasu barem mali dio duga

Komentara 24

TO
Toaletni
17:28 28.01.2015.

Goran je sada još luđi nego kad je bio mlad. Ode sa bivšem ženom sedam dana u London, a ova ostavi malo dijete od mjesec dana mužu da se igra s njime. Kakav će tek biti sa sedam banki?

AE
aelis
12:13 28.01.2015.

Najbolja mi je njegova izjava: Ima nas vise Gorana u mojoj glavi.

PA
Paton
12:50 28.01.2015.

bar je naučio sastavljat rečenice prije je bilo ali mislim ono kako bi reka...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije