Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUSTRALIAN OPEN

Đoković bez poteškoća izbacio Raonića i zakazao polufinale s Wawrinkom

Novak Đoković
Foto: Reuters/PIXSELL
28.01.2015.
u 12:47

Đoković će u polufinalu igrati protiv Švicarca Stanislasa Wawrinke koji je sa 3:0 bio bolji od Japanca Keija Nishikorija

Novak Đoković posljednji je polufinalist Australian Opena. Prvi tenisač svijeta nije imao previše problema protiv Kanađanina Miloša Raonića kojega je svladao sa 7:6, 6:4 i 6:2.

Đoković će u polufinalu igrati protiv Švicarca Stanislasa Wawrinke koji je sa 3:0 bio bolji od Japanca Keija Nishikorija. U drugom polufinalu sastaju se Tomaš Berdych i Andy Murray.

U ženskoj konkurenciji je 19-godišnja Amerikanka Madison Keys spriječila polufinale sestara Williams. Keys je sa 6:3, 4:6 i 6:4 svladala Venus Williams. U drugom polufinalu igraju dvije Ruskinje, Šarapova i Makarova.

>> Goran Ivanišević otkrio čega se najviše srami iz igračkih dana

Komentara 9

VO
vojokarakolindu
20:21 28.01.2015.

bravo Nole i bravo Poljaci

MM
mali mate56
13:00 28.01.2015.

Zaboli me kukuruz za Đokovića, mene zanima Troicki, Karleuša i ostali događaji iz naše zemlje

MM
mali mate56
13:02 28.01.2015.

Prestao pokazivati tri prsta, od kada zna li netko a đe mu je majica Kosovo je Srbija Vaš portal vidimo kome služi i potvrđuje pisanje mnogih komentatora na portalu čiji je vaš

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije