Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBIO ROSOLA

Čilić lakoćom do drugog kola Rotterdama i Tsonge

čilić
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
11.02.2014.
u 14:05

U drugom kolu Marin će igrati protiv petog nositelja, Francuza Jo-Wilfred Tsonge, koji je sa 4:6, 6:3, 6:1 bio bolji od Nijemca Floriana Mayera.

Nakon što je prošlog tjedna osvojio turnir u Zagrebu, Marin Čilić ovog tjedna nastupa u Rotterdamu. U prvom kolu naš tenisač nije imao težak posao i sa 6:2, 6:2 nakon sat i jedne minute igre je pobijedio Čeha Lukasa Rosola.

U prvom setu tenisači su servis držali do šeste igre, a onda je Marin iskoristio drugu break loptu te poveo 4:2. Nakon toga je potvrdio break, a onda još jednom oduzeo servis Čehu te dobio prvi set sa 6:2.

I u drugom setu identična priča kao u prvom setu. Opet je šesta igra bila kobna za Rosola. Čilić je iskoristio drugu break loptu u tom gemu te poveo sa 4:2. U preostala dva gema naš je tenisač Čehu prepustio samo jedan poen te završio meč s konačnih 6:2, 6:2.

U drugom kolu Marin će igrati protiv petog nositelja, Francuza Jo-Wilfred Tsonge, koji je sa 4:6, 6:3, 6:1 bio bolji od Nijemca Floriana Mayera.

Foto: Reuters (Ilustracija)

>> Čilić: Postoji nešto u tom Međugorju...
>> Dodig u prvom kolu Rotterdama ispao od kvalifikanta

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije