Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gotova sezona

Loša vijest uoči finala Davisova kupa: Ćorić ide na operaciju koljena!

Borna Ćorić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/11
22.09.2016.
u 21:06

Na operaciju desnog koljena ide već sljedećeg tjedna. Borna je sam otklonio bilo kakve razgovore uoči same operacije, što je i za razumjeti s obzirom na trenutak kada je doznao da će morati pod nož

Naš tenisač Borna Ćorić (19) u četvrtak je, netom nakon što su se slegli dojmovi nakon ulaska s hrvatskom reprezentacijom u finale Davisova kupa prošlog vikenda u Zadru, doznao najgoru moguću vijest.

Uoči finala s Argentinom morat će - pod nož. Štoviše, na operaciju desnog koljena ide već sljedećeg tjedna. Borna je sam otklonio bilo kakve razgovore uoči same operacije, što je i za razumjeti s obzirom na trenutak kada je doznao da će morati pod nož.

Kad je stigao u Hrvatsku početkom mjeseca, upravo je to napominjao:

- Brinem o koljenu i očekujem da će biti sto posto spremno! Bilo je spremno, odigrao je prvi meč protiv Richarda Gasqueta, ali nakon toga nije izdržalo.

O čemu se radi? Upalila se tetiva desnog koljena, probali su je liječnici sanirati mirovanjem, ali nisu uspjeli.

Prošao je Borna mnogo doktora, kucao na vrata, tražio različita mišljenja, a složili su se kako će koljeno trebati operirati i, kolokvijalno rečeno, 'počistiti' ga.

Komentara 7

DE
derin
21:49 22.09.2016.

Zovi Diva sa Šalate! Ajmo Ivo!

Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
11:26 23.09.2016.

pozvati Karlovića koji je u životnoj formi !!!!!

DU
Deleted user
06:32 23.09.2016.

A bas se napobjeđivao!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije