Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjede Hrvata

Borna Ćorić i Ivo Karlović izborili 3. kolo turnira u Miamiju

Davisov kup - Borna Ćorić
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/8
26.03.2017.
u 08:23

Ovo je četvrta Ćorićeva pobjeda u karijeri protiv igrača iz Top 10 - Thiem je 8. na ATP listi, a njome je po prvi put u ovoj sezoni uspio spojiti dvije pobjede

Hrvatski tenisač Borna Ćorić prošao je u 3. kolo velikog ATP turnira u Miamiju pobijedivši Austrijanca Dominica Thiema sa 6:1, 7:5, a očekuje ga dvoboj s Francuzom Adrianom Mannarinom.

Ovo je četvrta Ćorićeva pobjeda u karijeri protiv igrača iz Top 10 - Thiem je 8. na ATP listi, a njome je po prvi put u ovoj sezoni uspio spojiti dvije pobjede.

Ćorić je 62. na ATP listi, a njegov protivnik u 3. kolu, Mannarino je na 65.

Sljedeće kolo na istom turniru izborio je i Ivo Karlović koji je bio bolji od Rusa Andreja Kuznjecova sa 7:6(4), 6:1.

Karlović se ovom pobjedom po prvi puta u karijeri plasirao u 3. kolo u Miamiju, a u njemu će igrati s Australcem Nickom Kyrgiosom koji je sa 6:4, 6:3 pobijedio Damira Džumhura iz BiH.

Komentara 2

DU
Deleted user
10:11 26.03.2017.

Bravoooooo Borna Coric 👌✌️To je to; znali smo i vjerovali u tebe da mozes igrati kao nekada 🌞 Cetvrta pobjeda u karijeri protiv igrača iz Top 10 i to u dva seta. Izbacio si sestog nositelja "malog grand slama", zauzeo njegovo mjesto i sada bi trebalo biti lakse sa Mannarinom. SRETNOOOOO 💪🏻💪🏻

LU
lukivoda
23:07 26.03.2017.

ajde konačno da netko prođe dva kola bravo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije