Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velike pohvale

Bivši Agassijev trener: Ćorić je mini-Đoković, bit će u Top 5!

Borna Ćorić - Horacio Zeballos
Petar Glebov/PIXSELL
27.08.2014.
u 19:56

Borna ima tek 17 godina i pred njim je još puno posla, ali ovakve riječi mogu mu samo biti poticaj za dalje

Borna Ćorić u svom je premijernom nastupu na Grand Slamu odigrao fenomenalan susret i izbacio 29. nositelja Lukaša Rasola. Hrvatska senzacija pobijedila je 6:4, 6:1, 6:2 i plasirala se u drugo kolo. O njemu se danas mnogo priča, a  pohvalno se o njemu izrazio Brad Gilbert, bivši tenisač, a danas poznati trener.

- Ćorić je mini-Đoković, podsjeća me na njega. Brz je, sjajno se kreće i ima dobre udarce. "Životinja" je i smatram da će sigurno biti budući Top 5 igrač, rekao je bivši trener Andrea Agassija, Andyja Roddicka i Andyja Murraya.

Borna ima tek 17 godina i pred njim je još puno posla, ali ovakve riječi mogu mu samo biti poticaj za dalje. Talent posjeduje i hrvatski tenis ubrzo bi mogao imati istinsku svjetsku tenisku zvijezdu.

>>Kakav rezultat, Borna Ćorić dominantno u drugo kolo US Opena!

Komentara 3

SI
sinjemore
04:27 28.08.2014.

Tko sljivi djokovica , neka Borna bude prvo Cilic pa onda Ivanisevic

MI
mismis
23:50 27.08.2014.

Ma bit ce i bolji od dokovica. a ovaj cilic bolje da se sakrije. nas prvi reket. da. do kraja godine. ako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije