Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izvukao se

ATP blago kaznio Kyrgiosa za vrijeđanje Wawrinke i Donne Vekić

Nick Kyrgios
Reuters/Pixsell
24.08.2015.
u 21:30

Udruženje teniskih profesionalaca (ATP) izreklo mu je uvjetnu četverotjednu suspenziju i novčanu kaznu od 25.000 dolara.

Australac Nick Kyrgios uvrijedio je Stanislasa Wawrinku tijekom meča u Montrealu dobacivši mu kako je Kokkinakis spavao s njegovom djevojkom, misleći pritom na hrvatsku tenisačicu Donnu Vekić.

Udruženje teniskih profesionalaca (ATP) stoga mu je izreklo uvjetnu četverotjednu suspenziju i novčanu kaznu od 25.000 dolara.

No, kazna za mladog tenisača postat će aktivna ako u sljedećih šest mjeseci bude kažnjen na ATP turnirima za verbalno ili fizičko zlostavljanje, ili ako skupi više od 5000 dolara kazni na ATP turnirima.

Kyrgiosu ovo nije bio prvi incident pa se može zaključiti kako se u ovom slučaju izvukao s blagom kaznom.

>>Donna Vekić napokon se oglasila i komentirala Kyrgiosove uvrede

>>Kyrgios ponovno vrijeđao Wawrinku i Donnu, a njegov brat zaprijetio je Švicarcu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije