Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLAZBENI SERVIS

Google Play Music postao dostupan u Hrvatskoj

Google Play
Foto: Google Play
04.11.2014.
u 19:21

Google Play Music možete besplatno isprobati na mjesec dana i nakon toga platiti 6,99 američkih dolara na mjesec

Google Play Music postao je dostupan i u Hrvatskoj. Popularni Googleov glazbeni servis korisnicima omogućuje kupovinu i streaming glazbe iz kataloga i stvaranje vlastitih playlista i radijskih postaja. Osim online, moguće je i slušanje glazbe offline.

Google Play Music možete besplatno isprobati na mjesec dana i nakon toga platiti 6,99 američkih dolara na mjesec. Redovni cjenik za one koji se prijave nakon 7. siječnja 2015. iznosit će 8,99 američkih dolara na mjesec, sa 30-dnevnim besplatnim probnim razdobljem.

Osim za konzumente glazbe, dolazak Google Play Musica u Hrvatsku trebala bi biti dobra vijest i za domaće autore jer je HDS ZAMP s Googleovim servisom potpisao ugovor o licenciranju glazbe.

– Ovo je zaista velika stvar za sve uključene u lanac glazbene proizvodnje a posebno za naše članove. Ponosni smo što je upravo HDS ZAMP bio glavni partner u pregovorima oko dolaska Google Play Musica u regiju. Uz već postojeće servise, ljubitelji glazbe će sada moći uživati u još bogatijoj legalnoj ponudi online glazbe – izjavio je Nenad Marčec, glavni direktor HDS ZAMP-a.

>> YouTube i HDS ZAMP sklopili ugovor, glazbenicima prihodi od reklama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije