Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Asus uvijek daje više

Instar Informatika
Foto: PR FOTO
1/6
PR
Autor
PR članak
22.12.2014.
u 08:30

Asus i ovih blagdana nudi i daje više! Bilo da tražite računalo za multimediju, internet i uredske poslove ili vas zanima igranje najnovijih naslova na ultra postavkama, Asusova prijenosna računala daju najbolji omjer performansi i cijene. Ovisno i vašim željama i potrebama, ovih blagdana odaberite seriju Asus prijenosnih računala koja vam najviše odgovara.

K serija stvorena je za ugodan i brz svakodnevni rad na računalu. Ako većinu vremena provodite u uredskim programima, pisanju seminara, članaka, prezentacija te surfanju internetom , gledanju filmova i slušanju glazbe potražite neko od računala iz Asusove K serije. Intelovi procesori sa 4 GB ili više radne memorije te 1000 GB mjesta na disku najbolja su kombinacija za svakodnevne poslove. Računala Iz Asus K serije potražite po promotivnim cijenama na stranicama Instar Informatike.

X serija također cilja na korisnike kojima su multimedija i uredski programi prioritet no koji ujedno žele bolje performanse, atraktivniji izgled te često barataju sa više programa istovremeno. X serija nudi vrhunske performanse u elegantnom i sofisticiranom pakiranju vrhunske završne obrade. Za vrhunske performanse su zaduženi Intelovi procesori upareni sa zasebnim grafičkim karticama, što je jamstvo ugodnog rada i vrhunske zabave.

G serija ponosno nosi ime Republic of Gamers, svojevrstan simbol beskompromisnih performansi. Samo najbolji i najbrži Intelovi procesori te najnovije grafičke kartice srce su ovih borbenih strojeva. Bilo da su vam performanse prioritet radi igara ili zahtjevnih programa koji iz računala izvlače maksimum, Republic of Gamers prijenosna računala uspješno se nose i sa najzahtjevnijim zadaćama.

Prenosivost i vrhunske performanse. Te dvije stvari više nisu nespojive. Uz UX seriju Asusovih uređaja možete uživati u blagodatima najbržih procesora i vrhunskih performansu u malenim i laganim prijenosnim računalima iz UX serije. Težine tek nešto veće od kilograma i dijagonale od 13 inča, ovo malo računalo bez problema zamjenjuje vaše uredsko stolno računalo. UX serija stvorena je za one koji znaju što žele.

Potražite svoje novo Asus prijenosno računalo za rad, multimediju ili ultimativni gaming i zabavu u ponudi Instar Informatike, u poslovnicama Arena centar i Heinzelova 15 ili preko web stranice www.instar-informatika.hr.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?