Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobična ponuda

Želite pucati sa specijalcem koji je ubio Osamu bin Ladena? To će vas stajati 50.000 dolara

Robert O'Neill
screenshot/youtube
25.04.2015.
u 08:55

Događaj nazvan "povijesni vikend u čast heroja Navy SEAL-a Roberta O'Neilla" organizira organizacija ForAmerica.

Američka konzervativna grupa zainteresiranima nudi da za 50.000 dolara pucaju i druže se sa bivšim američkim specijalcem Robertom O'Neillom, koji tvrdi da je kao pripadnik postrojbe Navy SEAL ubio vođu Al Qaide Osamu bin Ladena, piše Washington Post.

Događaj nazvan "povijesni vikend u čast heroja Navy SEAL-a Roberta O'Neilla" organizira organizacija ForAmerica. Glasnogovornik Roberta O'Neilla je kazao da je bivši specijalac pristao na ovaj događaj "kao uslugu prijatelju koji mu je pomogao".

2012. godine napustio američku vojsku

O'Neill je 2012. godine napustio američku vojsku, a sudjelovao je u stotinama borbenim misija, među kojima i u akciji Navy SEAL-ovog tima 6 u Pakistanu kada je 2. svibnja 2011. godine ubijen Osama bin Laden. Nakon odlaska iz vojske osnovao je zakladu koja pomaže bivšim specijalcima da se lakše prilagode životu društvu nakon odlaska iz borbenih snaga.

O'Neill je javno objavio kako je baš on ubio Osamu bin Ladena u njegovom skrovištu u Pakistanu.

>>Vođa ISIL-a Abu Bakr Al-Baghdadi postao novi Osama bin Laden

>>Bin Laden od suradnika tražio da ubiju Obamu ili gen. Petraeusa

Komentara 8

Avatar viki_nuland
viki_nuland
13:47 25.04.2015.

Zelite li pucati s placenim ubojicom? To ce vas stajati 50 tisuca dolara. Pa zato se i zovu "placeni ubojice" jer ih morate platiti da ubijaju. Normalnom covjeku ne bi palo na pamet da se druzi uopce s placenim ubojicom a pogotovo ne s njim pucati, s obzirom da nije nista naucio od "American sniper" kada ga je toga placenog ubojicu jedan od kolega pucaca, upucao i poslao u vjecna lovista.

MI
migaaa
14:12 25.04.2015.

Ovime se samo potvrdjuje koliko je americko drustvo degenerisano,tako da je kod njih sve moguce za ocekivati.

SE
Sejo
20:38 25.04.2015.

Dati 50 hiljada za lazova.Osama Bin Laden je umro 91ve ,zbog bolesti bubrega (according do David Icke)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije