Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traže zaostale isplate

Zbog štrajka policije, otkazuje se Pride u Beogradu?

beograd
Thomas Brey/DPA/PIXSELL
20.09.2014.
u 10:38

Policija odlazi u štrajk jer nije potpisan novi kolektivni ugovor

Iako MUP Srbije još radi sigurnosnu procjenu rizika za održavanje Parade ponosa, postoji velika vjerojatnost kako će manifestacija biti otkazana, jer dva dana prije parade najveći broj policajaca stupa u štrajk. Naime, pet sindikata policije 26. rujna radit će  uz minimum procesa rada, u što ne spada osiguravanje skupova i sportskih događaja, piše "Danas", a prenosi Blic.

Policija odlazi u štrajk jer nije potpisan novi kolektivni ugovor, a sindikalci traže isplatu zaostalih naknada za dolazak i odlazak s rada zaposlenima u MUP-u, isplatu jubilarnih nagrada kao i garanciju ministra  da se na zaposlene u MUP-u neće primjenjivati dodatno smanjenje zarada.

>> Na osječki Pride dolazi ministar Vrdoljak, gradonačelnik Vrkić ne

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar gecdra
gecdra
12:21 20.09.2014.

U srbiji ih ni putinova crvena armija nebi obranila. Bravo srbi nedajte guze kao mi Hrvati.

RO
rozejmila
11:04 20.09.2014.

Hahahaha, koja fora, svake godine nesto novo izmisle. :) Tesko da ce u skorije vreme moci gejovi bilo sta da organizuju.

DU
Deleted user
11:15 20.09.2014.

Ukoliko mi uplatite placu prije parade ponosa sve cu vas pohapsiti :))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije