Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Italija

Požar u zračnoj luci u Fiumicinu obustavio zračni promet

požar Rim
Foto: Reuters video screenshot
1/3
07.05.2015.
u 15:25

Vatrogasci su iz prostorija u kojima je izbio požar izvukli tri osobe, koje su lakše otrovane dimom

Zbog požara na terminalu 3 rimske zračne luke u Fiumicinu zračni promet bio je obustavljen sve do 14 sati. Do požara je došlo u noći na četvrtak i zračna luka Leonardo da Vinci u Fiumicinu je zatvorena.

Vatrogasna služba zaustavila je požar jutros oko sedam sati, ali još se vidi dim iznad mjesta gdje je gorjelo.

Promet na autocestama u okolici zračne luke i željeznički promet na liniji Rim – Fiumicino bio je obustavljen. Vatrogasci su iz prostorija u kojima je izbio požar izvukli tri osobe, koje su lakše otrovane dimom.

U zračnoj luci je neopisiva gužva. Istraga isključuje da je požar podmetnut, pretpostavlja se da je izbio zbog nekog kratkog spoja.

>> Evakuirana zračna luka: Muškarac se sam zapalio u Rimu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije