Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nečuveno

Vozač usmrtio čovjeka pa pušten na slobodu zbog štrajka odvjetnika

prometna nesreća,policija
Foto: ilustracija
20.09.2014.
u 18:44

V.M. (34) nesreću je skrivio jer je vozilom Hyundai upravljao neprilagođenom brzinom

Muškarac koji je jučer kasno navečer izazvao prometnu nesreću, u kojoj je smrtno stradao drugi muškarac, jutros je u Kragujevcu pušten na slobodu zbog prosvjeda odvjetnika.

V.M. (34) nesreću je skrivio jer je vozilom Hyundai upravljao neprilagođenom brzinom. Naletio je na automobil Zastava 101 u kojem su se nalazili vozač B.G. (39) i putnik I.G. (35), piše Blic.

Teško ozlijeđeni 35-godišnjak i 39-godišnjak prevezeni su u kragujevačku bolnicu. Vozač B.G. preminuo je, a ozlijeđeni V.M. nalazi se u bolnici na liječenju. Izbjegao je pritvor zbog štrajka odvjetnika. Protiv njega će biti podnijeta kaznena prijava.

>>Stravična nesreća: Tegljaču punom materijala otkazale kočnice

>>Teška nesreća: U prevrtanju tegljača ozlijeđen vozač
 

Komentara 6

MX
Mister X
21:47 20.09.2014.

Nečuveno Balkancima iz drugih država Vozač usmrtio čovjeka - prometnom nezgodom - neneamjerno ( pa pušten privremeno ) na slobodu zbog štrajka odvjetnika... Senzacija narode čuj i počuj . Ima i toga u balkanoji gdje ratni zločincu 20 godina nakonna nakon zločina obavljau dužnosti župana, saborskog zastupnika, generala i iiii sve dok EU&Amerika ne naede da se mora da osudi , ali nije senzacija nego zezancija !!!

Avatar El Indio
El Indio
20:17 20.09.2014.

I Cacic je usmrtio covjeka pa sad hoce vodit drzavu

I0
ivica_01
20:07 20.09.2014.

ako vi znate šta pišete,onda svaka čast

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije