Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nose prstenje

Vjenčali se Putin i gimnastičarka Alina Kabajeva?

vladimir putin,ljudmila putin,alina kabajeva,julija beganova (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
16.02.2014.
u 13:25

Ako je suditi prema prstenju koje nose 30-godišnja gimnastičarka Alina Kabajeva i 61-godišnji Vladimir Putin, par je uplovio u bračnu luku...

Ako je suditi prema prstenju koje nose 30-godišnja gimnastičarka Alina Kabajeva i 61-godišnji Vladimir Putin, par je uplovio u bračnu luku. Putin je s prstenom viđen tijekom sastanka s egipatskim ministrom obrane. Ruski predsjednik rastao se od supruge Ljudmile prošlog lipnja. Ipak, iz Kremlja javljaju kako su glasine lažne. Glasine o svadbi gimnastičarke i predsjednika ruski mediji lansirali su u javnost prije mjesec dana.

Teza pretpostavlja da se par vjenčao u Valdaiju, i to još u rujnu. U to vrijeme održavala se međunarodna konferencija pa se pretpostavlja da su se njih dvoje odlučili vjenčati upravo tamo jer su željeli izbjeći pozornost medija koji su tada bili usredotočeni na konferenciju. Pojavile su se tvrdnje da imaju djecu, ali i to je službeno opovrgnuto.

Foto: Youtube (screenshot)

>>Drama u Sočiju: Rusku skijašicu operirali 6,5 sati, obišao je i Putin!

Ključne riječi

Komentara 60

DU
Deleted user
14:18 16.02.2014.

Čestitam Care!

Avatar noemy-no
noemy-no
19:17 16.02.2014.

Car Putin. Love You. Mogu samo da mu zavide, pateticni gubitnici.

CA
campa
17:16 16.02.2014.

Iskrene čestitke Putinu.Želim mu puno zdravlja i mnopgo djece.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije