Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pali na parkiralište

VIDEO U sudaru dva zrakoplova iznad trgovačkog centra poginuo pilot, drugi teško ozlijeđen

Avion
Foto: Screenshot
18.03.2017.
u 08:41

Policija je potvrdila preko Twittera da je poginuli pilot bio u dobi od 21 godina, dok je ozlijeđeni pilot aviona koji je pao na krov u dobi 23 godina.

U sudaru dvaju malih zrakoplova nad kanadskim trgovačkim centrom poginuo je pilot, a drugi je teško ozlijeđen, rekli su dužnosnici i lokalni mediji.  

Svjedok je za list Toronto Star rekao da je vidio dijelove zrakoplova koji su pali na parkiralište trgovačkog centra 25 kilometara udaljenog od Montreala.

 

"Vidio sam sjenu aviona na parkiralištu, čuo sam glasnu buku motora  blizu zemlje i tada zaglušujući prasak", rekao je Nheil Martinez, radnik koji je radio obnovi dijela trgovačkog centra.

Glasnogovornica policije rekla je da se zrakoplov srušio na krov centra a drugi na parkiralište. 

Policija je kasnije potvrdila preko Twittera da je poginuli pilot bio u dobi od 21 godina, dok je ozlijeđeni pilot aviona koji je pao na krov u dobi 23 godina.

Nitko drugi nije ozlijeđen.

Oba zrakoplova su bile Cessne 152 kojima su upravljali piloti na obuci u zrakoplovnom centru Cargair.     

>>Nova snimka stravične avionske nesreće u kojoj je pet osoba poginulo

Ključne riječi

Komentara 1

MO
morska
12:27 18.03.2017.

Dvaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije