Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uzavrele emocije

Val bijesa u Nizozemskoj: Protjerajte Putinovu kćer iz naše zemlje

Vladimir Putin
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
23.07.2014.
u 16:42

Maria Putin, 29-godišnja kći ruskog predsjednika, u Nizozemskoj živi s dečkom Nizozemcem

Ponašanje Vladimira Putina izazvalo veliko gnušanje u Nizozemskoj, a neki su stvari odlučili spustiti i na osobnu razinu.

Pieter Broertjes, gradonačelnik nizozemskog grada Hilversuma, u radijskom je intervjuu pozvao da se 29-godišnja Maria Putin, kći ruskog predsjednika, protjera iz Nizozemske, gdje u gradu Voorschotenu živi s dečkom Nizozemcem, javlja Guardian.

Više od polovica od 298 putnika koji su poginuli u padu zrakoplova MH17 u Ukrajini prošlog tjedna bili su Nizozemci.

Broertjes se poslije putem Twittera ispričao zbog izjava kazavši da nisu bile mudre, no izrečene su zbog općeg osjećaja nemoći s kojim se mnogi mogu poistovjetiti.

Avion s prvih 50 žrtava sletio je poslijepodne u Eindhoven, a četvrtak je u Nizozemskoj proglašen danom žalosti.

Malo se toga zna o dvije Putinove kćeri, Mariji i Yekaterini, koje žive zaštićene od medijske znatiželje. Maria je u vezi s Nizozemcem Jorritom Faassenom koji je na direktorskom položaju u ruskim tvrtkama Gazprom i Stroytransgaz.

>>Nizozemski dužnosnik: Dobili smo 200 tijela stradalih u nesreći

>>Nizozemski premijer bijesan na Rusiju: Putin mora preuzeti odgovornost

>>Putin: Obojena revolucija u Rusiji neće proći

Komentara 86

LT
Ledo_Twice_mnjammnjam
19:33 23.07.2014.

Kada sam bio poslovno u Istanbulu onda su dnevno Ruskinje i Ukrajinke u prepunim avionima letjeli na Atatürk Airport na posao. Jeste ikada bili u Amsterdamu? Navratiti tamo u red light District. I tamo ortodoskne zene caruju. Isti slucaj u Emiratima i Sharm El sheiku

LT
Ledo_Twice_mnjammnjam
19:14 23.07.2014.

Zašto Ruskinje dominiraju bordelima,puffovima i Bahnhofima po Zapadu? Jel tajna u Ortodoksiji?

DU
Deleted user
19:53 23.07.2014.

Holanđani su divan i tolerantan narod a većina komentatora ovdje od svog rođenja nije izašla iz svog sela. A u Srebrenici holandski vojnici nisu mogli vjerovati da Srbi mogu biti tolike svinje i pobit onoliki narod.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije