Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SVE ŠTO JE KRIVO S ČOVJEČANSTVOM'

Usred terorističkog napada mladić izvadio štap pa napravio selfie

Selfie
Foto: Screenshot
23.03.2017.
u 09:04

'Ova fotografija sumira sve što nije u redu s čovječanstvom'

U jučerašnjem terorističkom napadu u Londonu život su izgubile četiri, a 20 osoba je ozlijeđeno. 

Napadač je najprije automobilom srušio više od deset ljudi, nanijevši im teške ozljede. Vozilom se zatim zaletio u ogradu pokraj parlamenta i nožem napao policajce.

Na lice mjesta odmah se zaputio velik broj policajaca i spasilačkih službi, a u svom tome metežu jedna je fotografija razbjesnila već šokirane građane. 

Ona prikazuje muškarca koji se našao u gužvi, dok je preko mosta prolazila kolona vozila hitnih službi i policijskih vozila.

U tom je trenutku odlučio snimiti selfie, i to popularnim štapom za selfie. 

– Ova fotografija sumira sve što nije u redu s čovječanstvom – samo je jedan od komentara na društvenim mrežama. 

>> Video otkriva: Napadač jurio po Westminsterskom mostu, jedna žena spasila se skokom u Temzu. Racija i uhićenja u Birminghamu

>> Terorizam u Londonu. Raste broj mrtvih i ozlijeđenih

Ključne riječi

Komentara 4

KV
kvatrić
09:44 23.03.2017.

S čovječanstvom se događa upravo no što vi ljevičarski novinari promičete. Odrekli ste se Isusa i promičete čovjeka kao božanstvo. Hedonizam, ultimativno postizanje osjetilnih zadovoljstava, ljudska prava, stav kako "sa svojim tijelom mogu što hoću" i sl. I što onda očekujete osim potpune degeneracije? Ovaj je plod promicanja posvemašnje bezobzirnosti prema bližnjima i egoizma.

IL
ilijan
10:50 23.03.2017.

Fotografija i teroristički napad isto pokazuju, to je da nije nešto uredu sa čovječanstvom da se mora doći do velikog zaokreta jer neoliberalizam uništava i truje sve ono dobro u čovjeku...

ST
Stipeprof
10:25 23.03.2017.

Tako je, kvatrić. Evo kako bi se, na primjer, pravi kršćanin trebao odnositi prema svome sinu: "Bog nastavi: "Uzmi svoga sina, jedinca svoga Izaka koga ljubiš, i pođi u krajinu Moriju pa ga ondje prinesi kao žrtvu paljenicu na brduu koje ću ti pokazati." Knjiga Postanka 22, 9-10 Abraham uzme drva za žrtvu paljenicu, stavi ih na sina Izaka, a u svoju ruku uzme kremen i nož. Tako pođu obojica zajedno. Onda Izak reče svome ocu Abrahamu: "Oče!" "Evo me, sine!" - javi se on. "Evo kremena i drva, " opet će sin, "ali gdje je janje za žrtvu paljenicu?" Stignu na mjesto o kojemu je Bog govorio. Ondje Abraham podigne žrtvenik, naslaže drva, sveže svog sina Izaka i položi ga po drvima na žrtvenik. Pruži sad Abraham ruku i uzme nož da zakolje svog sina."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije