Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Roditelji bijesni

Skandal u školi: Profesor suspendiran nakon ove snimke

Profesor dobio otkaz nakon ispada
Foto: Youtube Screenshot
1/2
18.12.2013.
u 17:15

- Ti si moj prokleti učenik, je li razumiješ to?- viče na učenika profesor srednje škole Lawn u New Jerseyju.

Jedan profesor iz srednje škole Lawn u New Jerseyju suspendiran je nakon što ja na vidjelo izašao video u kojem je prikazano kako viče i psuje na učenika, javlja NBC New York.

- Ti si moj prokleti učenik, je li razumiješ to?Ja sam tvoj profesor, nemoj mi nikada kazati što da radim. Je li razumiješ sada? Sjedni- dere se profesor u videu u kojem je također kazao: Ja sam profesor. Je li znaš to? Sestra mog prijatelja je preminula, umrla je. OK? Začepi usta. Nemoj ni jedne sekunde u svom životu misliti da ćeš mi ti govoriti išta. Je li razumiješ to? Je li razumiješ to? Ne razumiješ? Odi plakati savjetniku

Video je navodno mobitelom snimio jedan od učenika, a naposljetku je završio u rukama majke jednog učenika koji je pohađao nastavu kod istog profesora i koja je htjela ostati anonimna. Ona je kazala da je bila toliko bijesna da je video objavila na YouTubeu. Rekla je da dijete nije bilo agresivno te da nije bilo razloga da se profesor na takav način ponaša prema njemu.

Nije poznato što se dogodilo prije snimljenog trenutka u školi, ali jedan muškarac koji je nedavno završio tu školu rekao je da je nekoliko puta svjedočio gubitku kontrole dotičnog učitelja.

>> Nastrani profesor kameru je skrio u svlačionici djevojaka

Komentara 5

Avatar morski covik 1
morski covik 1
14:54 19.12.2013.

ja sam na strani profesora. klinci danas su nocna mora. pogotovo sumanuti roditelji....

DZ
dzezelj
20:08 18.12.2013.

Tko je ovo prevodio na hrvatski?

AL
Alberti
12:51 19.12.2013.

Profesor bi trebao odgojiti 36-ero ili vise djece, a roditelji ne mogu niti jedno koje imaju. Profesor je kriv ako su djeca bezobrazna, kriv je ako imaju lose ocjene. Iza dobrog djeteta u pravilu stoje dobri roditelji, koji rade se s njima, ne ostavljaju ih same ili za kompjuterom da ih se rijese, provode vrijeme s njima, razgovaraju. Koliko god profesor vremena provodio sa djecom, on im ne moze zamijeniti mamu i tatu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije