Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Roditelji bijesni
Povratak na članak

Skandal u školi: Profesor suspendiran nakon ove snimke

- Ti si moj prokleti učenik, je li razumiješ to?- viče na učenika profesor srednje škole Lawn u New Jerseyju.

Komentari 5

Avatar morski covik 1
morski covik 1
14:54 19.12.2013.

ja sam na strani profesora. klinci danas su nocna mora. pogotovo sumanuti roditelji....

VL
DZ
dzezelj
20:08 18.12.2013.

Tko je ovo prevodio na hrvatski?

VL
AL
Alberti
12:51 19.12.2013.

Profesor bi trebao odgojiti 36-ero ili vise djece, a roditelji ne mogu niti jedno koje imaju. Profesor je kriv ako su djeca bezobrazna, kriv je ako imaju lose ocjene. Iza dobrog djeteta u pravilu stoje dobri roditelji, koji rade se s njima, ne ostavljaju ih same ili za kompjuterom da ih se rijese, provode vrijeme s njima, razgovaraju. Koliko god profesor vremena provodio sa djecom, on im ne moze zamijeniti mamu i tatu.

VL
BI
bijeliptic
13:18 19.12.2013.

odgojna mijera je po meni-- prikvalifikacija--- bez obzira što je i kako počeo njihov nesporazum -pa ovaj je na nivou ministra jovanovića-

VL
DU
Deleted user
09:39 19.12.2013.

Ne razumijem, čemu ovo čuđenje, pa naše su škole pune takvih učitelja i profesora, da nije tako naša bi djeca bila kud i kamo pristojnija i bolja, pa u školi provedu trečinu svog dana i rijetko će koje od te naše djece, navesti kao moralnu vertikalu svog učitelja ili profesora !!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.