Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ciglama i šipkom

Ubojstva šokirala susjedstvo: Dječaci zatukli dvojicu beskućnika

uhićenje
Foto: Davor Javorović/Pixsell
22.07.2014.
u 18:12

Američki sud u Albuquerqueu odredio im je jamčevinu od pet milijuna dolara, a svoj trojici sudit će kao odraslim osobama iako su dvojica maloljetna

Trojica tinejdžera u dobi od 15, 16 i 18 godina priznala su da su ubila dvojicu beskućnika čija su tijela pronađena u subotu u Novom Meksiku.

Američki sud u Albuquerqueu odredio im je jamčevinu od pet milijuna dolara, a svoj trojici sudit će kao odraslim osobama iako su dvojica maloljetna, javlja CNN. Dječaci su priznali da su u proteklih 12 mjeseci zlostavljali oko 50 beskućnika. Dvojicu, čija su tijela pronađena na madracima u polju preko puta njihove kuće, ubili su nakon što je najmlađeg ostavila djevojka. Tada su krenuli u smrtonosni pohod kojeg su izvršili pomoću 10-ak cigli, metalne šipke i nekoliko štapova.

Okomili su se na trojicu beskućnika. Najprije su ih pokušali opljačkati, a zatim su ih gađali ciglama i zatukli šipkom. Treći muškarac uspio je pobjeći, a danas se pojavio na sudu i posvjedočio o brutalnostima mladog trojca. Tinejdžeri su otvoreno progovorili o svojim zlodjelima, no međusobno optužuju jedan drugog za ubojstva.

>>Policija brani oca koji je prebio pedofila: Tata se ponašao kako tata
 

Komentara 5

ZR
Zrakomlat
20:24 22.07.2014.

putin je kriv.

DO
dobar
20:07 22.07.2014.

Zasto je to tako pa u Americi to servira televizija djeci od malih nogu, nema nista na televiziji za vidjeti da covjek nauci vec samo ubojstva , masakriranja i horor to americka televizija nudi gledateljima. Sto se onda cuditi takovom kriminalu ne daju emisije gdje bi djeca pa i odrasli mogli nesto nauciti vec samo kako koga ubiti masakrirati unakaziti i to je onda na kraju rezultat takova ubojstva.

Avatar morski covik 3
morski covik 3
19:27 22.07.2014.

Zemjla obecana....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije