Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istočna Srbija

Ubio ga hicem u srce zbog beznačajnog prometnog prekršaja

Foto: Reuters/PIXSELL
01.10.2014.
u 16:29

Mediji u Srbiji javljaju kako je nakon sudara, nastala prepirka pa je vozač "jugo floride" koji je u vozilu bio sa suprugom i dvoje djece, izašao i pištoljem "tetejcem" ispalio u srce smrtonosni hitac

Na nekoj lokalnoj cesti u okolici Vranja u istočnoj Srbiji, izbezumljeni vozač je hicem u srce ubio vozača automobila koji je udario odostraga njegov automobil i načinio štetu od 1000 dinara ili manje od 10 eura. Mediji u Srbiji javljaju kako je nakon sudara, nastala prepirka pa je vozač "jugo floride" koji je u vozilu bio sa suprugom i dvoje djece, izašao i pištoljem "tetejcem" ispalio u srce smrtonosni hitac.

Na državnoj cesti drugog reda kod Vranja, došlo je do prometne nezgode u kojoj nije bilo ozlijeđenih. Sumnja se da je nakon sudara i kraće rasprave, vozač Srđan Aleksić pištoljem koji je legalno posjedovao, usmrtio Ljubišu Nikolića, naveo je glasnogovornik policije u Vranju.

>> Zabio se u rasvjetni stup, ispao iz Hyundaija i poginuo

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Ironman0105
Ironman0105
16:56 01.10.2014.

Vranje je u juznoj srbiji, na tromedi srbije, kosova I makedonije. I uz put, kaj to nas briga?

Avatar TvojUjko
TvojUjko
16:43 01.10.2014.

To je kod njih svaki dan,ako ne rade samoubojstva, onda se ubijaju između sebe ;(

DU
Deleted user
20:38 01.10.2014.

Jedan manje za kojega se moramo pobrinzti......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije