Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tennessee

Trogodišnji dječak pištoljem ubio 18-mjesečnog brata

pištolj
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
06.03.2015.
u 10:12

Šerif Coffee Countryja Steve Graves rekao je da je mlađi brat pogođen iz 25-milimetarskog pištolja u utorak. Prevezen je u bolnicu Vanderbilt University Medical Center u Nashvilleu u svjesnom stanju

Trogodišnji dječak ubio je svoga 18-mjesečnog brata pucnjem u glavu u ruralnom dijelu Tennesseeja. Istražitelji pokušavaju otkriti kako je došao do oružja, piše Business Insider..

Šerif Coffee Countryja Steve Graves rekao je da je mlađi brat pogođen iz 25-milimetarskog pištolja u utorak. Prevezen je u bolnicu Vanderbilt University Medical Center u Nashvilleu u svjesnom stanju.

Bolnica nije objavila njegovo medicinsko stanje. "Moramo obaviti još razgovora kako bismo utvrdili kako je pištolj uopće došao u ruke djeteta. To se nije smjelo dogoditi", rekao je Graves koji je odbio objaviti identitet dječaka.

>> Dječak (5) pronašao pištolj na krevetu i upucao svog 9-mjesečnog brata u glavu

Komentara 5

Avatar tippex
tippex
19:04 06.03.2015.

"iz 25-milimetarskog pištolja" ahahaaa. koja ******** od novinara. e vecernji koga vi sve zaposljavate. nije to 25mm, to je kalibar protuavionskog topa, nego je .25-caliber ili ti "point25" ili ti tocka25 sto znaci 25-ti dio inca (cetvrtina) ili ti 6.56.5 MILIMETARA, ahahaaa da PISTOLJ sa kalibrom 25 MILIMETARA, ahahaaaaaaaaaaaa

KI
kimi
18:29 06.03.2015.

Šta je to 25-milimetarski poštolj? Privezak za ključeve ili top?

Avatar tippex
tippex
15:21 07.03.2015.

al pazi naslova..."Trogodišnji dječak pištoljem ubio 18-mjesečnog brata"...UBIO a u tekstu ispod...Prevezen je u bolnicu u svjesnom stanju...u SVJESNOM stanju I "Bolnica nije objavila njegovo medicinsko stanje". nije objavila "stanje" pa jel ubijen ili nije...stvarno dje vi nalazite ove novinare

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije