Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izračunala troškove

Supruga od milijardera traži milijun dolara alimentacije - mjesečno!

Kenneth Griffin
screenshot/youtube
01.03.2015.
u 09:16

Prema magazinu Forbes, izvršni direktor investicijske kompanije Citadel Kenneth Griffin u 2014. godini je zaradio 1,1 milijardu dolara

Supruga američkog milijardera Kennetha Griffina, koji je prošle godine zatražio razvod, navodno od njega traži milijun dolara alimentacije mjesečno kako bi uzdržavala troje djece, piše Huffington Post.

Anne Dias Griffin napravila je i popis troškova kako bi opravdala taj svoj zahtjev u kojem između ostalog stoji da joj treba 6800 dolara mjesečno za namirnice, 7200 dolara za objedovanje u restoranu, 8 tisuća dolara za poklone, 300 tisuća dolara za putovanja privatnim avionom, 160 tisuća dolara za plaćanje smještaja na odmoru, 2 tisuće dolara za uredski pribor.

Griffin "težak" 5 milijardi dolara

Prema magazinu Forbes, izvršni direktor investicijske kompanije Citadel Kenneth Griffin u 2014. godini je zaradio 1,1 milijardu dolara, a njegova ukupna imovina vrijedi oko 5 milijardi dolara.

Supruga tvrdi da je troškove izračunala na temelju troškova njihove djece dok su bili braku, a smatra da se bivši muž mora pobrinuti da se njihov standard održi na toj razini.

>>Bivšoj ženi nakon razvoda 30 godina plaćao alimentaciju!

>>Bake i djedovi na sudu zbog alimentacije

Komentara 11

BA
bajo2
09:58 01.03.2015.

trebao je on imati moju zenu i moju djecu,pa ne bi ni postao milijarder!

CA
campa
10:18 01.03.2015.

Čestitam večernjaku ovo je stvarno udarna vijest važna za živote tisuća Hrvatskih građana.

L0
luena 01
09:48 01.03.2015.

Nije jedini ,ima takvih i kod nasa ima i onih koji zene tuze ... jedan tuzi nasu estradnu zvezdu da mu vrati 308 000€ ,sve joj je lijepo izracunao... Ona si i trudnocu dala platiti od njega jer nije moglaa radit za to vrijeme ... dva puta po 50 000€... kredit za stan ,vecere ,dizajnersku odjecu itd... =:-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije