Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Misteriozna eksplozija na nebu

Stanovnici u panici: 'Noć se pretvorila u dan'

Meteor
Foto: YT screenshot
06.12.2016.
u 21:05

'Mislila sam da je bomba'

Stanovnici Hakasije na jugozapadu Sibira svjedočili su eksploziji meteora koja je svojom jačinom noć pretvorila u dan, prenosi RT.

– Isprva nisam mogla shvatiti što se događa. Došlo je do naglog osvjetljenja. Nije to bio vedar dan, ali je zaista bilo poprilično svijetlo, rekla je Olga Sagalakova, jedna od svjedokinja.

– Pogledali smo prema planini blizu nas.... i ondje je bio ogroman meteor koji leti iznad nje. Imao je rep. Iskreno, bila sam uplašena. Mislila sam da je bomba. 

Olga nije bila jedina koja je pomislila kako je riječ o bombi, jer su lokalni stanovnici pretpostavili kako je eksplozija tehničke prirode, a ne prirodni fenomen. Službe za informiranje smirivale su zabrinute građane.

Neki su svjedoci bili oduševljeni ljepotom rijetke pojave na sibirskom nebu.

– Bilo je prekrasno. Ne vidite to svaki dan, rekao je Sergej Isajkin.

Ruska svemirska agencija TASS prenosi kako je meteor bio dugačak otprilike 10 do 15 metara i bio sastavljen od kamena i metala.

– Takvi meteori, osim ako ne uđu u atmosferu pod veoma oštrim kutom, nisu opasni – rekao je Natan Eysmont.

>> Uplašeni stanovnici u panici nazivali policiju: Počela je invazija NLO-a!

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar dusko.besenic.3
dusko.besenic.3
01:46 07.12.2016.

Ljudi u panici?? Sa videa se čuju veseli dječji glasovi. Da je to bilo u SAD-u čulo bi se krikova i vrištanja i paničnog bježanja. To je ta "sitna" razlika u općoj kulturi.

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
00:11 07.12.2016.

ruska svemirska agencija Tass?

HO
homofob
07:34 07.12.2016.

@dusko.besenic.3 Na cemu se zasniva tvoja strucnos o zivotu u USofA? Da li si mozda gledao dokumentarce na TV?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije