Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Neprilično ponašanje'

Sjeverna Koreja oslobodila Amerikanca koji je u hotelskoj sobi ostavio Bibliju

koreja
Foto: Reuters/PIXSELL
21.10.2014.
u 19:49

Fowle je uhićen u svibnju kad je na aerodromu pokušavao napustiti državu

Jeffrey Fowle, Amerikanac uhićen u svibnju u Sjevernoj Koreji jer je u hotelu ostavio Bibliju, pušten je te je na putu kući, kazao je za CNN visoki izvor iz američke vlade.

Avion u vlasništvu američke vlade, kako javlja CNN, došao je u Sjevernu Koreju po Fowlea te ga je odbacio do Guama. Zasad nije poznato što je prethodilo njegovu oslobađanju, odnosno tko je ispregovarao operaciju.

Fowle je uhićen u svibnju na aerodromu kad je pokušavao napustiti državu. Navodni je razlog ponašanje suprotno načinu na koji se turisti trebaju ponašati.

>> Na granici Sjeverne i Južne Koreje došlo do razmjene vatre

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije