Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mikhail Vanin

Ruski veleposlanik u Danskoj: Šveđani vide podmornice i avione jer puše marihuanu

avion
Foto: Ilustracija: Reuters/Pixsell
18.12.2014.
u 11:00

– Sada opet kažu da su vidjeli nešto. Bojim se da Šveđani često posjećuju ulicu Pusher – rekao je veleposlanik Vanin

Ruski veleposlanik u Danskoj Mikhail Vanin insinuirao je da švedske vlasti vide ruske avione i podmornice jer puše marihuanu.

– Slušajte. Švedske vlasti također su nedavno rekle da je bila podmornica u njihovim vodama. Nije bila tamo. Sada opet kažu da su vidjeli nešto. Bojim se da Šveđani često posjećuju ulicu Pusher – rekao je veleposlanik Vanin aludirajući na ulicu u Kopenhagenu koja je poznata po prodaji marihuane, javlja danski list Berlingske.

Vanin je to izjavio dok je komentirao optužbe švedskih vlasti da je u petak ruski vojni avion iznad Baltičkog mora bio blizu sudaranja s danskim putničkim avionom. Švedske vlasti su, naime, navele da je razmak između dva aviona bio ispod minimalne granice od 14 kilometara.

>> Upozorenje NATO-a: Prijeti nam opasnost od ruske vojne kontrole cijelog Crnog mora

Komentara 38

BF
brkonja fra brkati
12:23 18.12.2014.

Najbolje što su Šveđani priznali da nije bilo ruske podmornice,ali je priča i dalje aktualna.Ili da parafraziram Reuters: "Laž se ne može zaustaviti " !

RO
RotoRoman
11:15 18.12.2014.

Odličan odgovor. Rusi imaju smisla za humor.

Avatar viki_nuland
viki_nuland
14:41 18.12.2014.

Dobro im je i rekao. Svedjani su se osramotili. Ako su izmislili podmornicu to je sramota, ali ako je stvarno bila i nisu je mogli pronaci to je jos veca sramota jer zapadna propaganda uvijek tvrdila da je njihova tehnologija superiornija od one Ruske. Pa ako je superiornija kako to da ne mogu naci podmornicu? Ha, ha, ha...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije