Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUSIJA SE SPREMA

Putin čitavu vojsku podignuo na razinu pune ratne spremnosti

Vladimir Putin
Foto: Reuters/PIXSELL
25.08.2016.
u 10:05

Iznenadna provjera ratne spremnosti vrhovnog zapovjednika obrambenih snaga, Vladimira Putina

"Pripremite zalihe hrane i vode za deset dana" – nova je strategija njemačke civilne zaštite, dok istodobno povećava vojsku, a Švedska i Finska traže zaštitu od SAD-a i NATO-a.

Ovim vijestima pridružuje se objava Ministarstva ruske obrane kojom potvrđuje kako je vrhovni zapovjednik obrambenih snaga, Vladimir Putin, čitavu vojsku podignuo na razinu pune ratne spremnosti.

Iznenadna provjera ratne spremnosti Oružanih snaga zahvatit će Južni, Zapadni i Centralni okrug, kao i Sjevernu flotu i zračne snage, priopćio je general Sergej Šojgu.

Provjera ratne spremnosti trajat će od 25. do 31. kolovoza, dok je u Južnom vojnom okrugu već aktivna priprema vojnih strateških vježbi 'Kavkaz 2016.'

>> Za što se to Nijemci stvarno pripremaju? Njemačka povećava vojsku, Švedska i Finska traže zaštitu od SAD-a i NATO-a

Komentara 106

ZA
zagabria1
10:17 25.08.2016.

Ne može luda ljudska rasa bez ratova i samouništenja. Pričekajmo da se sami uništimo pa da konačno zavlada viša i pametnija rasa, tj životinje.

DU
Deleted user
11:44 25.08.2016.

Svaka pohvala "novinaru" i njegovom uredniku. 1. Naslov vam je o Ruskom podizanju vojne spremnosti, a onda 80% članka prepiska starog članka o njemačkom podizanju spremnosti civilne zaštite. 2. BBC, RT, Guardian... nitko to nije objavio osim VL, štoviše... radite naslovnicu od toga... Prestajem Vas pratit jer ste bljuvotina od novinarstva... LP

DU
Deleted user
10:35 25.08.2016.

Kuha s več predugo samo je pitanje kad bu puknulo kad svijetom vladaju lakomost i glupost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije