Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Televizijski voditelj:

'Rusija jedina može SAD pretvoriti u radioaktivni pepeo'

ruski voditelj
Foto: YouTube
1/2
16.03.2014.
u 22:41

Ruski predsjednik Putin je u razgovoru sa američkim predsjednikom Barackom Obamom još jednom ponovio da priznaje rezultate referenduma na Krimu.

Na Krimu je objavljeno da je preko 95 posto glasača glasalo da se odvoje od Ukrajine i pridruže Rusiji, a to je izazvalo nemalo oduševljenje i u ruskim medijima koje kontrolira država.

Na državnoj televiziji Russia One voditelj Dmitri Kiseliov je čak kazao da je Rusija "jedina zemlja na svijetu koja SAD može pretvoriti u radioaktivni pepeo".

Ruski predsjednik Putin je u razgovoru sa američkim predsjednikom Barackom Obamom još jednom ponovio da priznaje rezultate referenduma na Krimu. "U vezi referenduma na Krimu, Putin je kazao da je potpuno u skladu sa pravilima međunarodnog prava i UN-ovim pravilima, a posebno u skladu sa presedanom koji se dogodio na Kosovu", izvijestili su iz Kremlja. Unatoč različitim stajalištima, Obama i Putin su se složili da zajedno moraju pronaći način kako stabilizirati situaciju u Ukrajini.

>>Prvi nepotpuni rezultati: Preko 95 posto za pripajanje Krima Rusiji!

Komentara 19

SE
selbivoje
22:51 16.03.2014.

putin i rusija i milosevic i srbija su isti pojam u aktuelnostima zadnjih 30 god.

SE
selbivoje
22:55 16.03.2014.

a obrnuto,franscuska, engleska i Amerika mogu rusiju isto svaka od njih poosobno

Avatar El Indio
El Indio
22:57 16.03.2014.

'Rusija jedina može SAD pretvoriti u radioaktivni pepeo' -------------------------------------------------------------------------- Lako se pohvalit, ali malo teze to izvest

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije