Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Televizijski voditelj:
Povratak na članak

'Rusija jedina može SAD pretvoriti u radioaktivni pepeo'

Ruski predsjednik Putin je u razgovoru sa američkim predsjednikom Barackom Obamom još jednom ponovio da priznaje rezultate referenduma na Krimu.

Komentari 19

SE
selbivoje
22:51 16.03.2014.

putin i rusija i milosevic i srbija su isti pojam u aktuelnostima zadnjih 30 god.

VL
SE
selbivoje
22:55 16.03.2014.

a obrnuto,franscuska, engleska i Amerika mogu rusiju isto svaka od njih poosobno

VL
Avatar El Indio
El Indio
22:57 16.03.2014.

'Rusija jedina može SAD pretvoriti u radioaktivni pepeo' -------------------------------------------------------------------------- Lako se pohvalit, ali malo teze to izvest

VL
Avatar superhik74
superhik74
13:51 17.03.2014.

To je istina i zato se pokusavaju u Ukrajinu postaviti rakete za proturaketnu obranu, kao fora protiv Sjeverne Koreje i Irana. Pa nisu Rusi glupi da bi takvu pricu za malu djecu popili. Zna se kako je Amerika reagirala kada su Sovjeti htjeli postaviti rakete na Kubu. Zasto bi Rusija reagirala drugacije.

VL
TO
tomzag
09:37 17.03.2014.

Bio sam u prilici sinoćpogledati cijelu emisiju. Interesantno je bilo čuti o "obuci" ruske opozicije u Poljskoj od strane Amerike i financiranje iste. Također je bilo interesantno čuti kako su snajperisti s Majdana direktno vezani za CIA-u. Ili kako u njemačkom parlamentu pitaju A. Merkel kako to da je na strani fašista u Ukrajini, ima li uopće EU svoj stav ili samo sluša Ameriku. I tako dalje. Naravno da se ovdje prenosi samo ono što paše i to iz konteksta.

VL
RM
rmd3
07:02 17.03.2014.

Zašto ljudi nebi imali pravo odločiti o svojoj sudbini , ko što smo mi imali, slovenci,bosanci, čehoslovačka , kosovo, itd Pa zato što nemaju . blagoslov amerike i EU.l Nemojmo zaboraviti da su sve međunarodne konvencije prekršene proglašavanjem Kosova ko državu te bombardiranja srbije bez podrške NATO- a okupacije i invazija Iraka Libije iSto je bila legitimna od strane koga? Zapada . Po meni volja naroda se mo ra poštivat što je referendumom dokazano.Više je RUSA] KRIMA Izašla na referendum nego Hrvata Za EU šta više da se kaže

VL
MR
MrkiMedo
07:39 17.03.2014.

Zanima me da li će Putin isto pravo priznati i Čečenima.

VL
SJ
svakog jutra oko podne u 18:00
08:11 17.03.2014.

Ukoliko bi se Rusiji dozvolilo ovo Rusija nebi na tome stala i samo bi bilo pitanje vremena tko je sljedeći Što se tiče Radioaktivnog pepela to može i rusija postati u nekoliko sekundi glupavo je razbacivati se municijom kad znašznaš da je protivnik ima još više i još razorniju

VL
KA
kafka
08:52 17.03.2014.

Vrlo opasna retorika. Znači, ako je to točno (a točno je i obrnuto) mogu si dozvoliti raditi što hoće? Poznati povijesni zakon jačega! .

VL
Avatar Jorge
Jorge
09:37 17.03.2014.

Možda Rusija i ima državnog komentatora, ali se zapadni novinari nisu proslavili. Sjetimo se samo zagrijavanja s Olimpijadom. Čini se daje ipak rečenica izvan konteksta, komentator nije tako banalan. Meni nije jasno kako nitko od analitičara nije upozorio na činjenicuicu da aneksijom Krima najviše gubi Srbija. Sada više nema prepreka da Rusija prizna Kosovo i ako to napravi utišat će mnoge protivnike na Zapadu. Drugi prolem koji ostaje otvoren je podjeljenost Ukrajine koja nije nestala odlaskom Krima. Sadašnja vlast upitne legalnosti ne bi trebala povlačiti poteze za koje nema mandat, poput ljudskih prava imeđunarodnih ugovora. Tek ćemo u svibnju vidjeti da nije Januković na papiru osvajao po 50% glasova.

VL
PA
patria
07:07 17.03.2014.

Bolje bi im bilo da se prisjete kako im je vojska prije dvadeset godina sadila krumpire da ne skapaju od gladi, a bilo je slučajeva i umiranja izgladnjelih vojnika, i kako su ih od totalnog kolapsa i raspada zemlje, i to onog doslovnog, spasile silne milijarde dolara kredita i financijske pomoći sa Zapada i iz SAD-a, kruha su bili gladni. Pa samo onda neka slave svoju verziju aneksije Sudeta i služe se retorikom primjerenom za jednu Sjevernu Koreju i slične iskompleksirane agresivne režime, moglo bi im se poslije itekako skupo obiti o glavu kada dođe vrijeme za to.

VL
Avatar Melankolija
Melankolija
08:40 17.03.2014.

Takve se stvari dogadjaju kad mafija zagospodari nuklearnim oruzijem. Russija je ocito zemlja kojoj je istekao vijek trajanja, to vise nema nikakve veze sa demokracijom. Po mom misljenju, Putinova se Russija pretvorila u neku vrstu "meksickog kartela", gdje jedna grupa prebogatih oligarka na celu sa Putinom gospodari imperijom i zbog nje ucijenjuje svijet.

VL
MA
mastermind
07:40 17.03.2014.

Bravo Rusi! Ne volim ih, isti su kao Amerikanci ali da ih nema trebalo bi ih izmisliti. Cisto radi balansa u svijetu.

VL
ST
strsica
08:30 17.03.2014.

Vjerujem u to, i vjerujem da jos od 91. ameri to traze, traze zlo. Ali ako se to dogodi budemo mi sve pepel.

VL
Avatar RASSIJA
RASSIJA
22:58 16.03.2014.

Voditelj je rekao Istinu ! Glory of Russia!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.