Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubitelj životinja

Putin uzeo u ruke leoparda Groma: 'Volimo jedan drugog'

Putin leopard
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/5
04.02.2014.
u 20:52

- Volimo jedan drugog! Pitajte ga... Ja volim životinje - kazao je kasnije novinarima Putin.

Ruski predsjednik Vladimir Putin tijekom posjeta prihvatilištu za ugrožene životinje u Sočiju nije odolio da se ne "poigra" sa jednim od leoparda koji je privukao njegovu pažnju.

Leopard je jedna od tri službene maskote Olimpijskih igara u Sočiju čije svečano otvorenje će se održati u petak. Putin je kazao da je baš njegov "simboličan izbor" bio da jedna od tri maskote bude snježni leopard.

"Volimo jedan drugog!"

Ruski predsjednik nije skrivao oduševljenje bliskim susretom sa opasnom životinjom u njezinom kavezu. - Volimo jedan drugog! Pitajte ga... Ja volim životinje - kazao je kasnije novinarima Putin.

Putin je pred kamerama u ruke uzeo šest mjeseci starog leoparda Groma. Hvalio je seksualnu moć leoparda nakon što je saznao da se u doba parenja imaju i do 274 seksualnih odnosa u samo jednom tjednu. Putin je u javnosti poznat kao veliki ljubitelj životinja, a već je nekoliko puta posjetio prihvatilište za leoparde u Sočiju od njegova otvaranja 2009. godine.

>>Norveški ministar zdravstva u Soči vodi - supruga!

>>Utrka za crno zlato: Moćni Putin želi naftu iz Jadrana?!

Komentara 3

IR
irani.
18:08 05.02.2014.

Znaci bavi se zoofilijom. Sada je jasno zasto je on toliko uspaniceni homofob.

Avatar EU afrodita
EU afrodita
20:58 05.02.2014.

haha ...Putin ljubitelj životinja...šteta što večeras udruge za zaštitu životinja iz Sočija javljaju kako je Putin dao pobiti sve pse lutalice na ulicama jer "štete imidžu" Sočija...nadajmo se da neće narediti da se pobije i pijana sirotinja koji mu ležii na ulicama...jer ni to nije dobar imidž za njega

Avatar EU afrodita
EU afrodita
11:37 05.02.2014.

još samo fali da počne ljubiti djecu...kao njegov drug Kim Jong-un

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije