Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na godišnjicu Ustava

Putin će pomilovati članice Pussy Riota

pussy riot
Foto: RICHARD POHLE/NI Syndication/PIXSELL
1/2
09.12.2013.
u 23:36

Ruski predsjednik Vladimir Putin pomilovat će tom prigodom 25 tisuća ljudi. Putin neće pomilovati one koji su osuđeni za zločine koji predstavljaju opasnu prijetnju za društvo.

Pripadnice punk benda Pussy Riot i aktivisti Greenpeacea bit će pomilovani i pušteni na slobodu u povodu 20. godina usvajanja ruskog Ustava, pišu ruski mediji, a prenosi RT.  

Ruski predsjednik Vladimir Putin pomilovat će tom prigodom 25 tisuća ljudi. Putin neće pomilovati one koji su osuđeni za zločine koji predstavljaju opasnu prijetnju za društvo.

Tri članice punk benda Pussy Riot zatvorene su nakon prosvjeda u moskovskoj katedrali, a jednoj je usvojena žalba i puštena je na slobodu. Parlament će potvrditi pomilovanja do kraja godine, a na snagu će stupiti u roku šest mjeseci. Rusija će 20. godina Ustava proslaviti 12. prosinca. 

>>Oslobodite Pussy Riot, Putinu poručio nagrađeni redatelj

>>Pussy Riot, Femen i Ai Weiwei na “Cannesu dokumentaraca”

Komentara 4

ST
stomugromova
08:57 10.12.2013.

Opskurna ženska pank grupa,čiji se nastup bazira na provokacijama i uvredama,na Zapadu će postati slavna i rado viđen gost raznih emisija.Dobit će ponudu da snimaju ,pišu i osiguraju lagodan život kakav običan smrtnik na zapadu može samo sanjati.To je moja procjena za koju sam 95% siguran da će se ostvariti.NWO satanisti će od njih napraviti ikone jer imaju medije koji će to odraditi sa lakoćom.

ŠĆ
šćtrlj
09:32 10.12.2013.

to me ni malo ne čudi... i ja bi neke od njih vrlo rado pomilovao...

IR
irani.
14:26 10.12.2013.

Ovaj cirkus i prenemaganje oko Pussy Riot je samo jedna stavka na svakodnevno sve duljoj listi katastrofalno tragicnih procjena i nespretnih poteza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije