Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Washington

Pucnjava u sjedištu američke mornarice, policija traga za počiniteljima

mornarica
Foto: wikipedia
02.07.2015.
u 14:45

Prema prvim izvješćima do pucnjave je došlo na sveučilišnom dijelu

Američka policija objavila je kako istražuje pucnjavu u Mornaričkom brodogradilištu u Washingtonu, javlja RT. Zaposlenik administrativnog centra američke mornarice kazao je kako su u cijelom kompleksu odjekuju alarmi, a zgrade su pod blokadom.

Prema prvim izvješćima do pucnjave je došlo na sveučilišnom dijelu, no zasad nema službenih informacija o eventualnim žrtvama, no Washington Post javlja kako su najmanje dvije osobe ranjene te prevezen u bolnicu.

Policija navodno traga za dvojicom počinitelja.

>> Pucnjava u Philadelpihiji: Ozlijeđeno troje djece, najmlađoj žrtvi tek 11 mjeseci

Ključne riječi

Komentara 5

TE
TechnoCroat
15:24 02.07.2015.

Brodogradiliste u Washingtonu? Ovaj 'novinar' ga lupi i ostane ziv!

Avatar nekakav
nekakav
16:42 02.07.2015.

pa da, brodogradilištu. tamo je i projektni i proizvodni dio, u sklopu sveučilišta, mornaričkog. ili misliš da je brodogradilište samo ono što smo mi imali, s velikim hrđavim dokovima i masnim mrljama mora, teškim smradom..? nego, ova amerika skroz pošandrcala,la, trebala bi isprazniti se vojne baze rasute po svijetu, i vratiti doma, da smire situaciju. jest da neće smjeti dronovima ubijati koga im se sprdne, ipak to nije afganistan, al opet..

UN
unbekant
08:21 04.07.2015.

jedna lijepa vjest,samo neka se rokaju,sto vise leseva,bice svjet cistiji..............

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije