Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napadač počinio samoubojstvo

Pucnjava u klinici u Berlinu: Preminuo liječnik kojeg je upucao pacijent

Pucnjava u klinici u Berlinu
Foto: Reuters/ PIXSELL
1/3
26.07.2016.
u 15:18

Nakon četiri uzastopna napada u Njemačkoj u tjedan dana, a za dva je odgovornost preuzela Islamska država, u toj zemlji vlada napetost i nervoza

Liječnik koji je danas bio ranjen u pucnjavi u sveučilišnoj klinici u jugozapadnom Berlinu, preminuo je, priopćila je policija.

Njemačka policija ranije je priopćila da su oko 13 sati u spomenutoj klinici u berlinskoj četvrti Steglitz ispaljeni hici, a list Bild javio je da je jedan liječnik ozlijeđen te da se napadač ubio.

Napadač u bolnici "Benjamin Franklin" je pacijent, a liječniku je nanio po život opasne ozljede uslijed kojih je kasnije i preminuo, javlja agencija dpa.

Policija je priopćila da je stanje "pod kontrolom" te da nema drugih ozlijeđenih.

Nakon četiri uzastopna napada u Njemačkoj u tjedan dana, a za dva je odgovornost preuzela Islamska država, u toj zemlji vlada napetost i nervoza, piše AFP. Reuters javlja, pozivajući se na policiju, da za sada "nema nikakvih pokazatelja" o povezanosti te pucnjave s terorizmom.

>> Bombaš iz Njemačke bio je borac ISIS-a: Snimka na njegovu mobitelu sve je otkrila

>> Objavljena 'karta terora' Europe – pogledajte koje su zemlje najugroženije i gdje je Hrvatska

Komentara 24

DU
Deleted user
13:57 26.07.2016.

Molim vlasnike medija i sve političare koji su napadali ORBANA da naprave kolektivno samoubojstvo

DU
Deleted user
13:51 26.07.2016.

Neshvaćeni liječnik - migrant iz neke muslimanske države ubio kolegu ?

DU
Deleted user
13:59 26.07.2016.

Danke Frau Merkel.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije