Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi napad

Pucnjava u džamiji u Istanbulu: Petnaestogodišnjak ranio oca

dzamija
Foto: Pixsell
01.01.2017.
u 16:04

Tijekom molitve G.A. je ušao u džamiju i pucao tati A.A. u leđa i tom prilikom je jedan od metaka pogodio i Y.D. koji se molio pored A.A.

Turski mediji prenose kako je u napadu u jednoj džamiji u Istanbulu ozlijeđeno najmanje dvoje ljudi. Kako javljaju tamošnji mediji pucnjava se dogodila u Hasan - pašinoj džamiji u sjevernom dijelu istanbulske europske strane.

Policija je, javljaju turski mediji, otkrila kako motiv ove pucnjave nije bio terorizam već obiteljske nesuglasice. Naime, 15-godišnji G.A. ušao je u džamiju tijekom molitve i počeo pucati prema svom ocu A.A.. Pucao mu je u leđa i ozlijedio ga je, a jedan od metaka koje je ispalio pogodio je i Y.D. koji se molio pored A.A..

Nedugo nakon pucnjave policija je uspjela pronaći 15-godišnjaka u naselju Sariyera i priveli su ga, dok su njegov otac i osoba koja se molila pored njega primljeni u bolnicu ali još se točno ne zna koliko teške su njihove ozljede.

>>Procurile snimke pokolja u Istanbulu: Napadač je prvo pucao po ulici, a onda je uletio u klub

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
17:16 01.01.2017.

adolfe..vrati se..i dovedi svit u red..a onda..mos poc ca..i ja stobom..

DU
Deleted user
20:55 01.01.2017.

talibani se kolju medjusobno....

BK
B Kosa
17:53 01.01.2017.

malom jese babo zamjerio nesto gadno, mladima je se lako zamjeriti, nemojnu kupiti dobar auto i dati dosta novaca za troska odmah si se zamjerio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije