Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VUČIĆ I RAMA

Premijeri Srbije i Albanije 'zaratili' objavama na Twitteru

Aleksandar Vučić
Foto: Maurizio Gambarini/DPA/Pixsell
1/2
18.10.2014.
u 18:24

Prvi je počeo Rama, a Vučić je uzvratio istog dana

Premijeri Srbije i Albanije Aleksandar Vučić i Edi Rama "zaratili" su tvitovima nakon incidenta na nogometnoj utakmici reprezentacija tih država, kada je na teren u Beogradu doletio dron sa zastavom takozvane Velike Albanije.

Prvi je počeo Rama, čiji je brat Olsi inače uhićen na utakmici pod sumnjom da je upravo on organizirao incident.

"Srbija će biti normalna država samo ako Stvarna Srbija shvati da je Velika Albanija njena noćna mora, a ne naš projekt", objavio je Rama jučer na Twitteru.

 

Vučić je uzvratio istog dana.

"Ljudi koji govore da je Velika Albanija naša noćna mora apsolutno su u pravu. Ali to nije samo naša noćna mora, to je europska noćna mora, to je noćna mora čovječanstva, i mi ćemo dati sve od sebe da bismo spriječili da to postane i noćna mora svijeta. Nadamo se da će normalni Albanci razumjeti ovu poruku", objavio je Vučić.

 

>> Vučić će tijekom vikenda odlučiti hoće li dozvoliti albanskom premijeru posjet Srbiji!?

>> Tučnjava na utakmici: Bespilotni nastavak srpsko-albanskih tenzija

Komentara 13

Avatar Zmija
Zmija
19:36 18.10.2014.

Sprijecili ste i stvaranje Kosova! Pazite, lete dronovi predvodnice Apacha i thomahowk-i.

DI
dinamojavolim1
18:43 18.10.2014.

steta kaj 1991 nije bilo tvitera

Avatar aunick
aunick
03:12 19.10.2014.

Cetnik govori o necijim namjerama osvajanja tudjega. Koji licemjer. Oni ne samo da sanjaju veliku srbiju, nego imaju razradjene planove koje su u ratnim sukobima sa susjedima pokusavali ostvariti posljeednjih 150 godina, a ni danas se tih namjera ne odricu. Za njega je Karlobag-Karlovac-Virovitica granica njegove smrdulje i to nebi trebala biti nicija mora nego radost jer srbi kao nebeski narod ne moraju postivat zamaljske zakone. Zao mi je normalnih Srba jer ovaj radikal je stvarno sramota.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije