Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izdano upozorenje

Potres magnitude 7,8 zabilježen kod Papue Nove Gvineje

potres
Foto: ilustracija
19.04.2014.
u 16:32

Potres se dogodio na dubini od 10 kilometara, 68 kilometara jugozapadno od Pangune

Potres magnitude 7,8 zabilježen je danas blizu istočne obale Papue Nove Gvineje, izvijestila je američka geološka služba. Zasad nema informacija o šteti.

Potres se dogodio na dubini od 10 kilometara, 68 kilometara jugozapadno od Pangune. Pacifički centar za upozorenje na tsunami izdao je upozorenje koje vrijedi za Papuu Novu Gvineju te Solomonske Otoke.

Prije nekoliko dana, 11. travnja, potres magnitude 7,3 zabilježen je blizu otoka Bougainville u sastavu Papue Nove Gvineje, no nije zabilježena šteta.

>> U manje od 24 sata na Solomonskim otocima dva potresa preko 7 stupnjeva!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije