Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USKRS

Papa beskućnicima dijelio čestitke i 50 eura

papa Franjo
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
20.04.2014.
u 23:28

Papin djelitelj milostinje podijelio je ukupno stotinjak omotnica

Konrad Krajewski, djelitelj milostinje pape Franje, na Veliki je Petak beskućnicima oko glavne rimske željezničke stanice dijelio kuverte s papinom čestitkom za Uskrs te od 40 do 50 eura, objavio je Vatican Insider.

Krajewski je ljudima koji su se noć pripremali provesti na otvorenom podijelio ukupno stotinjak omotnica.

To je bilo u skladu s porukama koje je papa Franjo odaslao tog petka u rimskom Koloseju, gdje je pozvao na pomoć napuštenim ljudima. U molitvama se usredotočio na goruće društvene probleme kao što su ovisnost od narkoticima, nezaposlenost, prenapučenost zatvora i obiteljsko nasilje.

>> Pred 150.000 vjernika: Evo što je Papa Franjo poručio u svojoj poruci

Komentara 3

LA
laptop
11:17 21.04.2014.

Da cuo sam da su nasi predsjednici i ministri takodje podijelili milodar beskucnicima ????

Avatar kralj Tomislav II
kralj Tomislav II
09:35 21.04.2014.

ala se pretrgao . podelio par koverti

MX
Mister X
12:10 21.04.2014.

Papa beskućnicima dijelio čestitke i 50 eura, od njegove vlastite zarade plače ili krade firmu poduzeče gdje je zaaposlen ? Taj bi moigao dobiti otkaz i krivičnu prijavu uskoka da je normalnih na svjetu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije