Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
udar na kalifat

Panika među džihadistima: 'Skidajte zastave i bježite svi'

isil
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
09.10.2015.
u 08:28

Glavni zapovjednik urla: "Istoku, zapadu i jugu... Četiri zrakoplova. Napustite baze, napustite položaje što prije.''

Ruska vojna obavještajna služba presrela je i snimila razgovor između članova zapovjedništva ISIL-a u Siriji u kojem se očituju panika i strah. Glavni zapovjednik urla: "Istoku, zapadu i jugu... Četiri zrakoplova. Napustite baze, napustite položaje što prije. Ostavite sve, i naoružanje i streljivo".

"Opasno je, opasno je. Tristo ciljeva već su nam pogodili. Svi me slušajte. Evo zrakoplova. Gdje ste? Javite se." "Vidim četiri ruska zrakoplova. Nakon što završe s udarima, prebacite naoružanje. Nađite skladište koje je dublje od 15 metara da ga projektili ne mogu probiti. Obavezno tenkove, transportere i topove svaki dan premjestite na drugu lokaciju i ne upotrebljavajte ih osim u nuždi jer sve snimaju... sve snimaju."

"Isključite sve mobitele i ne koristite ih te ne razgovarajte ni preko voki-tokija s glavnim zapovjednicima koji su na prvim crtama."

"Najvažnija stvar, sa svih položaja i objekata maknite zastave Islamske države. Kad skinete zastave, napuštajte baze i položaje na cijelom području kalifata."

"Braćo, braćo, nemojte se plašiti.... pobijedit ćemo, uništit ćemo Bashara Al-Asada, ruska vojska bit će uništena u Siriji, a Putinov kraj bit će u našim rukama uime Alaha, ako Alah da".

>> Rusija: Naši projektili nisu završili u Iranu, svi su pogodili mete u Siriji

>> Rusija pojačava napade, Amerikanci protiv suradnje: 90 posto ruskih meta nije ISIL

 

Komentara 232

ZG
zgblabla
08:53 09.10.2015.

prvi put u životu kažem Bravo Rusi....sada se vidi kak su ameri "glumili"..i ustvari oni su krivi za tolike patnje-egzodus siriaca

Avatar scarfacce
scarfacce
08:39 09.10.2015.

ma samo rokaj po toj gamadi

VE
velika
08:41 09.10.2015.

Zar vam Allah ne pokazuje da ste u krivu ...prvo umrli na Hadzu....pa na svu srecu odlucni Putin....Allah tj Bog ce dati da ce ta nakaradna Tvorevina koju nazivate kalifatom nestati u prasini vlastitog zla....hvala Putinu koji je za vas trenutno jedini Allah

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije