Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priznao krivnju

Obitelj jednog od silovatelja Norvežanke tvrdi da nije učinio ništa loše

australci
Foto: Facebook
10.02.2016.
u 14:40

Waleed Latif (21), Dylan Djohan (23) i Ashwin Kumar (23) priznali su krivnju za silovanje Norvežanke u baru u Splitu i nagodili se s tužiteljstvom

Obitelj Australca Waleeda Latifa (21), koji je zajedno sa svoja dva prijatelja priznao krivnju za silovanje norveške tinejdžerice u baru u Hrvatskoj tvrdi da nije učinio ništa loše, javlja Daily Mail.

Waleed Latif (21), Dylan Djohan (23) i Ashwin Kumar (23) priznali su krivnju za silovanje Norvežanke 16. srpnja u baru u Splitu, a u sklopu nagodbe s tužiteljstvom žrtvi su platili odštetu od 31.594 dolara kako bi izbjegli suđenje i moguću kaznu zatvora u trajanju do 15 godina.

- ( On je ) savršen. Kad ništa ne učiniš, savršen si - izjavila je Latifova obitelj za Daily Mail Australia u srijedu. 

>> Australci silovali Norvežanku u Hrvatskoj, platili joj 20.000 eura pa pušteni uvjetno

Komentara 11

DU
Deleted user
15:11 10.02.2016.

Točno ovakav šljam sada dobivamo u Europu klasificirane kao "izbjeglice" - Waleed Latif (21), Dylan Djohan (23) i Ashwin Kumar (23)

SN
snajper
14:54 10.02.2016.

cudni ljudi jos cudnijih zemalja. prvo sorijac nije znao da je u austriji zabranjeno silovat djecu a sad ni australci pokazuju neznanje da trojica krsnih momaka nesmiju silovat djevojku od 18 god. pa mozda su roditelji u pravu. nas im sud odobrio i oni lijepo platili i to sad nije silovanje nego razmjena ""usluga - novac""

Avatar Bekrija
Bekrija
16:25 10.02.2016.

Sve porijeklom arapi, kao i imigranti. Slučajnost?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije