Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostao bez pogona

Teretni brod nestao kad je uragan pogodio Bahame. Američka obalna straža traga za njim

El Faro
Foto: Reuters/PIXSELL
02.10.2015.
u 22:20

Nestao je brod El Faro s 33 člana posade. Obalna straža izvijestila je da je posada broda javila vlastima da je u brod prodrla voda, no da su zaustavili njezin prodor.

Američka obalna straža traga za teretnim brodom s 33 člana posade koji je nestao kad je uragan Joaquin pogodio Bahame, prenosi ABC News.

Vlasti su u petak izvijestile da je 224 metra dugačak brod El Faro iz Jacksonvillea na Floridi putovao za San Juan na Puerto Ricu. Kazali su da su primili obavijest da je brod ostao bez pogona te da se nagnuo za 15 stupnjeva u blizini Crooked Islanda u istočnim Bahamima.

Obalna straža izvijestila je da je posada broda javila vlastima da je u brod prodrla voda, no da su zaustavili njezin prodor.

Spasilačke ekipe ni u četvrtak ni u petak nisu uspjele ponovno uspostaviti komunikaciju s posadom broda.

>> U Tihom oceanu nestao ruski brod sa 700 tona zlatne rude

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije