Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neplaćanje kredita

Namjerno raznio stan kojeg mu je trebala oduzeti banka

sarajevo
Foto: Klix.ba video screenshot
1/2
26.02.2015.
u 13:54

Stanarka koja živi u stanu ispod onog u kojem je izbio požar rekla je da je u trenutku eksplozije pripremala doručak te da su od jačine eksplozije popucali prozori, a ona pala na pod

Vlasnik stana u sarajevskom naselju na Čengić-Vili navodno je namjerno aktivirao bombu i tako uništio stan koji mu je banka htjela oduzeti zbog neplaćanja kredita, javlja Klix.ba.

– Bio sam u svom stanu u susjednoj zgradi kada sam začuo eksploziju. Pogledao sam kroz prozor i vidio požar, a nedugo zatim stigli su i vatrogasci. Kada sam sišao u trgovinu, ljudi su rekli da je vlasnik namjerno uništio stan, odnosno da je bacio bombu. Razlog je, navodno, to što nije platio kredit, zbog čega su došli predstavnici banke – tvrdi svjedok.

Stanarka koja živi u stanu ispod onog u kojem je izbio požar rekla je da je u trenutku eksplozije pripremala doručak te da su od jačine eksplozije popucali prozori, a ona pala na pod.

>> Okrvavljeni dječak vikao: 'Mama mrtva, mama mrtva'

Ključne riječi

Komentara 35

BA
balic
14:28 26.02.2015.

Dobro da nitko neduzan nije stradao iznad /ispod njegova stana..

Avatar Čitatelj300
Čitatelj300
14:58 26.02.2015.

Ono što banke rade tu po balkanu bi u svim normalnim europskim zemljama spadalo pod kriminal. Kada će više narodi ustati protiv tih lihvara i kamatara koji se kod nas zovu banke ?!!!

EN
enigma898
14:11 26.02.2015.

Hahaha svaka čast, ali mislim da ih se neće riješit tek tako... sad će tražit naknadu štete nanesene vjerovniku...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije