Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rat u ukrajini

'Nacionalizam da, ali ne fašizam!'

ukrajina
Foto: Screenshot Deutsche Welle
02.09.2015.
u 10:41

Radikalna nacionalistička organizacija naoružana je do zuba, ne prihvaća mirovni sporazum sporazum iz Minska

Na istoku Ukrajine ruski separatisti se i dalje bore protiv ukrajinske vojske, ali i ukrajinskih paravojnih postrojbi. Na prvoj liniji bojišta sve je više mladića iz takozvanog desnog sektora.

Radikalna nacionalistička organizacija naoružana je do zuba, ne prihvaća mirovni sporazum sporazum iz Minska. Naša je ekipa pokušala saznati radi li se doista o skupini nacionalista i huligana, kako im to mnogi predbacuju.

Komentara 25

BA
baksi
11:06 02.09.2015.

Sta je ovo 8 razred osnovne

AN
AntiFa666
11:30 02.09.2015.

"Naša je ekipa pokušala saznati radi li se doista o skupini nacionalista i huligana" I jeste saznali ekipa?

DU
Deleted user
13:34 02.09.2015.

'Nacionalizam da, ali ne fašizam!'...sad I'm nisu dobri a bili su im dobri kad su po majdanu gadjali snajperima I rusili legitimnu vladu, a sad se oteli kontroli pa frka. isto ko ISIS

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije