Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMA U SRBIJI

Muškarac s dvije bombe prijetio da će se raznijeti ispred zgrade vlade u Beogradu

Ilustracija
Foto: Davor Javorović/Dubravka Petrić/Pixsell
15.10.2016.
u 09:20

Miroslav Stankovski (39) iz Leštana bio je kod zgrade s dvije ručne bombe te je prijetio da će ih aktivirati

Muškarac je uhićen nakon što je prijetio da će se raznijeti bombom ispred zgrade srbijanske vlade u Beogradu, javljaju tamošnji mediji.

Miroslav Stankovski (39) iz Leštana bio je kod zgrade s dvije ručne bombe te je prijetio da će ih aktivirati. Tražio je susret s inspektorom koji je radio na njegovom slučaju. Blic doznaje da Stankovski ima bogat kriminalni dosje te da je odgovarao zbog krađa, razbojništva i obiteljskog nasilja.

Specijalci su pregovarali sa Stankovskim od 4 sata ujutro, kada je drama počela, do 7 sati. Stankovski se na kraju predao, piše B92. Na mjestu događaja bili su i snajperisti, a promet je bio zatvoren.

>> Bombom u Prnjavoru ubio nevjenčanu suprugu zbog neuzvraćene ljubavi

>> Zbog dojave o bombi evakuiran Općinski sud u Zagrebu

Komentara 2

Avatar Idler 3
Idler 3
09:55 15.10.2016.

Mene sam zanima jel to siroti i revoltirani navijač....Partizana >;-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije