Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkriven motiv

Razlog zbog čega je muškarac napao momčad Borussije Dortmund je nevjerojatan!

borussija dortmund autobus policija
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
21.04.2017.
u 08:28

Prema rezultatima istrage, kupio je putem interneta dionice kluba u vrijednosti 78.000 eura, dodaje list.

 Njemačka policija uhitila je u petak 28-godišnjeg muškarca osumnjičenog za bombaški napad na autobus nogometne momčadi Borussia Dortmund prošli tjedan, priopćeno je iz ureda njemačkoga saveznog tužitelja

Muškarac, koji ima njemačko i rusko državljanstvo, optužen je za pokušaj ubojstva, nanošenje teških tjelesnih ozljeda i izazivanje eksplozije, navodi se u priopćenju. Uhićen je tijekom policijske operacije pored grada Tuebbingena u jugozapadnoj pokrajini Baden-Wuerttemberg.

Nogometaši su se vozili prema stadionu na utakmicu Lige prvaka protiv AS Monaca 11. travnja, kada su se dogodile tri eksplozije pri čemu je ozlijeđen branič njemačke momčadi Španjolac Marc Bartra a utakmica odgođena za sljedeći dan. 

Osumnjičeni se nadao da će izazvati pad dionica nogometnog kluba, piše njemački list Bildt.

Prema rezultatima istrage, kupio je putem interneta dionice kluba u vrijednosti 78.000 eura, dodaje list.

>> Istražitelji pronašli pismo, tko je preuzeo odgovornost za napad? Golman Borussije: 'Čuo se prasak. U šoku smo legli na pod'

>> Borussia nakon napada razmišljala o povlačenju iz Lige prvaka!

Komentara 6

GE
genex
09:47 21.04.2017.

skinite ovaj članak što prije da se ne sramotite dalje.znači,tip je kupio dionice za 78 tisuća eura i postavlja bombu pred bus da im sruši vrijednost, želi da mu tih 78 tisuća vrijedi recimo 20 tisuća.majko mila,što sve libtardi neće napraviti da prikriju tko je stvarno napao bus. a svi znamo tko je to učinio. očekujemo i slično objašnjenje za napad u parizu.

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
11:47 21.04.2017.

Znači Rus. Opet nije Sirijac kojeg je Ostojic pustio u Europu.

PR
propalismoFranjoskroz
09:47 21.04.2017.

Nenade,savjetnice, nemoj da ti padne ideja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije