Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neke pronašla djeca

Mještani u panici: Vlasniku pobjeglo 150 otrovnih zmija

Odbjegle zmije otrovnice
Foto: Twitter
27.08.2014.
u 13:56

Prve zmije pronašla su djeca koja su vrišteći dotrčala roditeljima reći što su pronašla, a radi se o manjim zmijama dužine oko 20 centimetara

Mještani jednog kineskog sela u provinciji Guangdong posljednjih su tjedana u velikom strahu od čak 150 zmija otrovnica koje su pobjegle vlasniku.

Prve zmije pronašla su djeca koja su vrišteći dotrčala roditeljima reći što su pronašla, a radi se o manjim zmijama dužine oko 20 centimetara. Nakon toga pojavljivalo se sve više zmija te se otkrilo kome su pripadale.

Vlasnici, obitelj Zhong, rekli su kako su zmije uzeli za spravljanje vina te da su jednog dana samo nestale, piše Shanghaiist.com. Mještani zmije love u smjenama, kažu da se skrivaju u zidovima i uskim prolazima, a do sada su ih uhvatili oko 70. Obitelj Zhong ih je pronašla 30-ak, dok ih selom luta još 50-ak.

>> Kobra ugrizla kuhara i ubila ga 20 minuta nakon što su joj odsjekli glavu

>> Mjesecima potajno harao naseljem: Uhvatili pitona dugog 3,5 metra

>> Zmija od metra i pol završila na operaciji jer je pojela nešto što nije trebala

Ključne riječi

Komentara 4

MM
mojski.moja
06:13 28.08.2014.

toci, toci.pije pije.neka neka, nek je i od zmije..hik nazdravuje. tak se bum clovek pametniji,ko ne voli vino, nek ne krivi zmije, to se radi da se covek napije..hik

Avatar kapital3 org
kapital3 org
14:17 27.08.2014.

strasne vijesti iz kine

MI
mirsaanjac
22:14 27.08.2014.

Vlasnici, obitelj Zhong, rekli su kako su zmije uzeli za spravljanje vina >>>>> ???????????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije